Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Luni (26.04.2021) la ora 10 au fost demarate programele Rabla si Rabla Plus. Programul Rabla a suferit modificari anul acesta, astfel ca pentru prima oara va avea si o componenta dedicata motocicletelor si scuterelor. RABLA Moto poate aduce un avantaj de 11 000 lei la achizitia unei motociclete / scuter electric nou.

Pentru ca cererea pentru vehicule electrice pe doua roti este din ce in ce mai mare, autoritatile au acordat mai multa atentie in acest an, alocand sume considerabile pentru reinnoirea parcului auto si moto din Romania.

Ce este important de stiut referitor la Rabla Moto

 • Rabla Moto in anul 2021 permite doar casarea de mașini, nu și de motociclete
 • Daca doresti sa achizitionezi o motocicleta/scuter electric eligibil pentru programul RABLA trebuie mai intai sa verifici daca dealerul de la care doresti sa cumperi motocicleta este înscris în programul RABLA
 • Dreptul la „Prima de casare” se poate transfera doar între persoane fizice. Dacă apare o persoană juridică în proces, atunci trebuie transferat dreptul de proprietate înainte de a înregistra autoturismul în program.
 • Leasing-ul este acceptat în program, fără a se considera persoană juridică.
 • NU casa mașina la fier vechi înainte să primești de la dealer „Nota de înscriere în program”
 • Respectă cu strictețe ORDINEA pașilor din program. Orice modificare îți va anula șansele de a obține un tichet rabla moto.

Valoarea ecotichetul pentru scutere și motociclete electrice este de 5.500 lei. Cine dorește să achiziționeze o motocicletă electrică și predă o mașină uzată, este posibil să cumuleze ecotichetul cu prima de casare în valoare de 5.500 lei. Astfel, la achiziția unui scuter sau motociclete electrice se poate accesa o finanțare de 11.000lei.

*Suntem in curs de inscriere in programul RABLA pentru modelele eligibile in program. Vezi toata gama de scutere eligibile pentru programul RABLA.

Mai jos cei de la Moto ADN au detaliat pasii pentru persoanele fizice care doresc sa achizitioneze o motocicleta/scuter electric prin programul RABLA PLUS.


10 comentarii

Mitran Sorin · 25 mai 2021 la 12:41

Prin programul rabla moto care scutere sunt eligibile

  NIU Romania · 25 mai 2021 la 12:43

  Buna ziua, pentru programul Rabla Plus este eligibil scuterul electric NQI GTS intrucat prin constructie poate atinge o viteza mai mare de 45km/h.
  Multumim

Șandru costel · 23 iunie 2021 la 16:55

Vreau un scuter electric prin programul rabla moto dar nu găsesc dealeri. Ma ajuta cineva?

  NIU Romania · 23 iunie 2021 la 16:58

  Buna ziua. Din gama NIU doar scuterul electric N GT se incadreaza pentru programul RABLA Plus, insa nu este in stoc momentan la niciun dealer din Romania. Multumim

Sebastian Contu · 29 august 2021 la 22:14

Aveti idee daca in viitor vor intra in program si scuterele ce pot fi conduse cu AM? Sau nu sunt acum din motive de legistlatie?

  NIU Romania · 23 septembrie 2021 la 16:27

  Buna ziua, pentru programul Rabla sunt eligibile scuterele care depasesc viteza constructiva de 70km/h si care implicit se conduc cu permis A. Daca vor fi modificari in legislatie, vom publica. Multumim.

Martinas Lucian · 14 februarie 2022 la 15:09

Ce scutere electrice sunt eligibile pentru programul Rabla plus?

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *