Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Zilele trecute a fost aprobat bugetul pentru anul 2024 pentru programele RABLA Clasic si Rabla Plus.

Si in acest an (ultimul din aceasta serie de Program RABLA), beneficiarii vor putea primi tichete în schimbul autoturismelor uzate pe care le dețin, vouchere care pot fi utilizate pentru achiziționarea de vehicule noi (masini sau motociclete).

Condițiile s-au schimbat la Rabla Plus, unde prima de casare s-a diminuat la 13.000 lei pentru achiziția unei motociclete electrice sau scuter electric.

Programul RABLA PLUS 2024 își continuă misiunea de a încuraja adoptarea vehiculelor electrice. Printre ofertele noastre se află scuterul electric NIU NQI GTS PRO, o alegere care aduce multiple beneficii pentru clienți.

De ce trebuie sa te grabesti pentru a achizitiona scuterul NQI GTS PRO prin Programul RABLA PLUS?

  1. Economii substanțiale pe termen lung: Unul dintre cele mai evidente beneficii este economia financiară pe termen lung. Scuterul electric NIU NQI GTS PRO oferă o soluție de mobilitate economică, eliminând costurile continue asociate combustibilului tradițional. Cu un cost redus de încărcare și întreținere, proprietarii acestui scuter electric vor observa economii semnificative în timp.
  2. Impactul pozitiv asupra mediului înconjurător: Alegerea unui vehicul electric nu numai că aduce beneficii financiare, ci și contribuie la reducerea amprentei de carbon. Scuterul electric NIU NQI GTS PRO este alimentat de energie electrică, eliminând emisiile poluante asociate motoarelor cu combustie internă. Astfel, clienții care optează pentru acest model nu numai că economisesc bani, dar și contribuie la protejarea mediului înconjurător.
  3. Performanțe avansate și tehnologie de vârf: NIU NQI GTS PRO este dotat cu tehnologie de vârf și caracteristici avansate de performanță, oferind o experiență de conducere excepțională. Cu o autonomie extinsă și o viteză maximă impresionantă, acest scuter electric este potrivit atât pentru deplasările urbane zilnice, cât și pentru navete mai lungi. De asemenea, este echipat cu caracteristici de siguranță și conectivitate, oferindu-le clienților o experiență modernă și sigură de utilizare.
  4. Accesibilitate sporită prin Programul RABLA PLUS: Prin participarea la Programul RABLA PLUS 2024, clienții pot beneficia de subvenții și stimulente substanțiale de pentru achiziționarea vehiculelor electrice, inclusiv scuterul electric NIU NQI GTS PRO. Aceste subvenții reduc costul inițial al achiziției, făcând scuterul electric mai accesibil și atrăgător pentru o gamă mai largă de consumatori.

Pentru inscrierea in programul RABLA PLUS, ne puteti contacta la 0766530307 sau pe email: contact@niuscooter.ro.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *