Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

FAQ

Plata se poate efectua prin transfer bancar in baza unei facturi/proforme sau direct pe site-ul nostru. Se pot achita si fizic in showroomurile noastre NIU sau partenere.

Da, avem sistem de plata in rate agreat cu o serie de institutii bancare (Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, BRD Finance, Alpha Bank). Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii la contact@niuscooter.ro sau 0761 604 538.

Nu. Efectuam livrari doar pe teritoriul Romaniei si Moldovei, tari pentru care avem exclusivitate pentru distributie si vanzare.

Livrarea comenzii se efectueaza dupa confirmarea platii. Comenzile sunt procesate in ordinea primirii. Durata de livrare poate fi intre 48-72 ore de la plasarea comenzii. Comenzile din Bucuresti pot fi ridicate direct din showroom.

Poti testa scuterele electrice NIU gratuit la showroom. Te rugam sa ne contactezi in prealabil pentru a verifica disponibilitatea modelului dorit si pentru a face o programare la contact@niuscooter.ro sau 0761 604 538.

Scuterele electrice NIU pot fi achizitionate de pe site-ul www.niuscooter.ro sau unul dintre showroomurile noastre din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta, Iasi.

Toate modelele de scutere electrice NIU folosesc acumulatori litiu-ion Panasonic care sunt renumiti pentru performanta inalta si impact redus asupra mediului inconjurator.

Durata de viata a acumulatorilor folositi de scuterele electrice NIU este de aproximativ  5 ani. Poti extinde semnificativ durata de viata avand grija de aceasta si menajand incarcarile. 

Nu. Te rugam sa eviti descarcarea completa a acumulatorului inainte de o noua incarcare. Intotdeauna asigura-te ca este incarcata minim 10%. Daca incarci scuterul constant si nu  lasi bateria descarcata mult timp, vei prelungi semnificativ durata de viata a acesteia. 

Asigura-te ca intotdeauna bateira scuterului este incarcata minim 10%. Este recomandat sa o incarci intre 30-70%. Evita descarcarea completa acesteia. Poti incarca scuterul chiar si dupa o deplasare scurta. Daca ai efectuat o deplasare mai lunga si doresti sa o incarci, asteapta 30 minute pentru a se raci si apoi pune-o la incarcat. Nu lasa scuterul descarcat mai mult de cateva ore.

Pentru o depozitare mai indelungata, asigura-te ca scuterul este incarcat intre 40-50%. Recomandam incarcarea bateriei odata la 30 de zile. Descarcarea scuterului pe o perioada mai lunga de peste 3 luni va dauna duratei de viata si a performantei acumulatorului.

Cand LED-ul de pe incarcator devine verde, atunci scuterul este incarcat 100%. Poti verifica nivelul de incarcare de pe display.

Dupa conectarea la incarcator, este recomandat sa lasi sa se incarce complet acumulatorul. Incarcarea neintrerupta este recomandata la fiecare 3 cicluri de incarcare.

Revizia se recomanda la 3000 Km, dar mententanta trebuie efectuata lunar – curatat, degresat, uns partile in miscare.

Da. Scuterul electric NIU poate fi utilizat noaptea sau in conditii de iluminare slaba. Este prevazut cu far luminos, faza scurta de zi si lunga.

Da. Se pot monta accesorii precum: suport telefon, geanta accesorii, topcase etc. Vezi intreaga gama de accesorii pe site www.niuscooter.ro

Scuterele electrice NIU sunt omologate la nivel European si in Romania, vin impreuna cu carte CIV. Scuterele electrice NIU care prin constructie nu depasesc viteza maxima de 50km/h se pot inregistra ca si moped si se pot conduce permis de conducere categoria B. Scuterele electrice NIU care depasesc viteza maxim de 50km/h sunt incadrate la categoria motociclete si necesita permis de conducere categoria A. 

Da. Scuterele electrice NIU necesita o asigurare de raspundere civila pentru a putea fi conduse pe drumurile publice.

Informatiile tehnice cu privire la autonomie sunt rezultate in urma testelor cu un utilizator de 75kg, pe teren drept, fara vant. Producatorul pune la dispozitie parametri prin care putem simula autonomia unui scuter NIU.

Toate scuterele electrice NIU vin prevazute cu sIstem de alarma, GPS cu transmitere de date si aplicatie pentru mobil, Fapt ce le face aproape imposibil de furat.

Da. Acestea se pot folosi inclusive pe ploaie, respectand un indice de impermeabilitate ridicat.

Scuterele electrice nu sunt construite pentru a fi folosite in astfel de conditii. Legislatia romaneasca nu permite folosirea vehiculelor pe doua roti in conditii de zapada.

Acest lucru este mentionat la fiecare model in parte. De principiu scuterele electrice NIU sunt gandite pentru a putea transporta pasager.

Majoritatea penelor nu sunt produse de cuie sau obiecte ascutite ajunse in cauciuc. Pana de cauciuc este produsa cel mai adesea de utilizarea defectuasa, de la mersul cu rotile dezumflate, viteza excesiva, drumul cu multe obstacole ascutite sau gropi.

Va recomandam sa adaugati o substanta de tip slime in cauciuc, sa inspectati regulat starea anvelopelor si presiunea in roti.

Folositi o viteza adecvata pentru deplasari, incetiniti inainte obstacolelor si evitati obstacolele mari.

Acumulatorii scuterelor NIU sunt detasabili, pot fi incarcati la o priza normala de 220V fie pe scuter sau detasati.

Scuterele electrice NIU au garantie 24 luni, iar acumulatorul 12 luni. Pentru persoanele juridice garantia se injumatateste.

Iata aici mai multe informatii despre garantie: Termeni si conditii. 

Te rugam sa contactezi departamentul de Service: contact@niuscooter.ro sau 0761 604 538.

Da. Scuterele electrice NIU sunt prevazute cu modul semnalizare, claxon, mufa incarcare USB, pozitie avarie, modul faza lunga si flash, precum si pilot automat.

Nu. Aceasta este pusa la dispozitie de catre NIU, administrata si intretinuta de catre NIU GLOBAL, precum si modulul GPS integrat cu transmitere de date.

Cel putin o data pe luna trebuie verificat si incarcat intre 30-50%.

Da. Se pot folosi cu brio si avem numerosi client care fac deja acest lucru. NIU sprijina acest lucru si au gandit chiar si un model special dedicat pentru livrari – NCargo.

In legislatie este mentionata doar purtarea castii. Recomandam orice mijloc de siguranta sau semnalizare omologate ce te pot mentine in siguranta in trafic.

NU. Scuterele electrice NIU sunt omologate pentru a fi folosite pe drumurile publice, se conduc dupa caz cu permis Cat.B sau Cat.A.

In functie de programul pus la dispozitie de catre Stat se pot obtine reduceri cu Eco Vouchere sau Tichet Rabla.

NIU SCOOTER ROMANIA

Reprezentanta oficiala NIU in Romania 

Program