Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

EICMA 2023, cel mai prestigios târg dedicat vehiculelor pe două roți, și-a deschis porțile pe 7 noiembrie 2023, aducând cu sine o serie de lansări spectaculoase.

NIU, liderul de piață în producția de scutere electrice inteligente, a dezvăluit o gamă nouă de modele, inclusiv motocicleta de dirtbike NIU XQi3 și a readus în discuție motocicleta urbană RQI. Astfel, NIU se angajează să acopere întreaga gamă de mobilitate urbană inteligentă, oferind soluții rapide de deplasare, de la trotinete electrice la scutere și motociclete electrice cu specificații de top, precum și soluții pentru livrări cu baterii interschimbabile (stații de schimb).

NIU XQi3 – Adrenalina electrică pentru aventurile off-road

Intram pe piata de dirtbike cu modelul XQi3, motocicleta electrică dedicata sporturilor off road, concepută pentru a concura direct cu Surron și Talaria. Disponibilă în variante off-road și de stradă, XQi3 este echipată cu un motor care ajunge in peak la 8000w, alimentat de o baterie de 72V 32AH, cu o autonomie promisă de până la 90 km. Unicitatea constă în tehnologia NIU, inclusiv NFC, Bluetooth, aplicație dedicată, încărcător USB, cronometru integrat, buton de oprire de urgență și capacitatea de a prelua apelurile. Cu opțiuni de personalizare, inclusiv trei culori și stickere, XQi3 se distinge prin designul său futurist și farul emblematic NIU.

RQI – Performanță urbană electrică

Modelul RQI, propus ca si concept în 2021, face un pas inainte si o vom vedea pe strazile din Romania incepand cu 2024. Motocicleta electrică urbană promite să fie alegerea ideală pentru cei ce caută o motocicletă electrică puternică, rapidă și stilată. Cu un acumulator de 72V și un motor de până la 7500w, RQI atinge 50 km/h în doar 2.9 secunde, cu un cuplu de 450 Nm. Viteza maximă atinge 110 km/h, iar autonomia se estimează la aproximativ 100 km per încărcare. Dotată cu ABS, TCS și sistem de frânare Brembo, RQI beneficiază și de tehnologia inteligentă de conectivitate și transmisie a datelor în cloud, fiind disponibilă în România prin Programul Rabla începând cu anul viitor. Ne puteti contacta la 0766530307 pentru mai multe detalii privind programul RABLA.

SQI – Design premiat în lumea electrică

Stilul distinct de „exoschelet industrial” al SQi, distins cu premiul DOT în 2023, reprezintă un echilibru între stil, funcționalitate, experiența utilizatorului și tehnologia de fabricație. Ca prima motocicletă electrică construita din aliaj de magneziu ultra-ușor, SQi se evidențiază prin designul său inovator. Funcționalitățile inteligente, precum sistemul „Keyless” combinat cu Siri, Bluetooth, NFC, aplicații și urmărirea prin satelit, oferă o experiență excepțională utilizatorilor.

Scutere electrice NIU F600 / F650 – Baterii interschimbabile pentru eficiență sporită

NIU se alatura incepand din acest an micromobilitatii electrice care deserveste sistemele de livrari prin intermediul statiilor interschimbabile de baterii dedicate. Modelele F600 și F650, cu baterii interschimbabile, oferă o soluție rapidă pentru operatorii din industrie, eliminând timpii de așteptare. Cu viteză maximă de 70 km/h și o autonomie de 80 km, F600 este alimentat de un motor de 3000 W. F650, disponibil în variantele Sport și Pro, atinge o viteză maximă de 95 km/h, cu baterii duble de 72V 28 Ah și un motor de 5000 W. Cu excepția acestuia din urmă, celelalte modele vor fi compatibile cu stația de schimb de baterii NIUswap, iar lansarea este programată pentru 2024.

EICMA 2023 a reprezentat un pas semnificativ în evoluția mobilității urbane inteligente, iar noi, la NIU, oferim variante pentru nevoile tuturor utilizatorilor care vor sa castige timp intr-un mod rapid si inteligent.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *