Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Raspundem mai jos celor mai adresate intrebari despre scuterele electrice NIU

Cat costa sa incarc scuterele electrice NIU?

a) Seria NIU UQI durează 6 ore pentru încărcare și are o autonomie de până la 40 km.

b) NIU MQi + durează 7 ore până se încarcă și are o autonomie de până la 100 km.

Sunt scuterele electrice NIU sigure?

Toate scuterele electrice NIU sunt vehicule sigure, testate si omologate la nivel european pentru a putea circula cu ele pe strada. Toate scuterele electrice trebuie inregistrate, echipate cu placute de înmatriculare. Ca orice vehicul necesita asigurare RCA.

Căștile sunt obligatorii, iar scuterele electrice au o accelerație suficientă pentru a rămâne cu fluxul de trafic și pentru a se menține pe drum. Comunicarea cu ceilalți utilizatori ai carosabilului se realizeaza prin indicatoarele de directie, oglinzi retrovizoare, lumini de avertizare, claxon.

Scuterele electrice NIU sunt prevazute cu sisteme de frână regenerabile față și spate. Faruri cu LED, lumini de frână, anvelope pentru toate condițiile meteorologice și lumini de avarie. Viteza maximă cu care pot rula depinde de la model la model.

Scuterele electrice NIU sunt versatile si pot fi utilizate atat pentru naveta, livrari, curierat, ride sharing, renting.

Scuterele electrice NIU pot fi echipate cu sisteme de livrare de dimensiuni „Pizza Box”. Bateriile detasabile și încărcătoarele de rezervă pot fi achiziționate separat pentru un plus de siguranta.

scuter electric NIU MQi

Care sunt modurile de utilizare tipice ale scuterului electric NIU?

Scuterul electric NIU face tot ce promite si un scuter pe benzina. Diferenta majora este ca este mai usor de intretinut, nu emite gaze poluante, nu iti mai miros hainele. Pot fi utilizate pentru naveta, curierat, livrare, monitorizare perimetru, patrulare etc.

Scuterul electric NIU are comenzi normale?

Un avantaj major al scuterelor electrice NIU este că nu au trepte de viteză. Sunt extrem de ușor de condus, accelerația este livrată de la o accelerație „twist and go”. Asftel ofera șoferului un impuls imediat înainte pentru a rămâne cu fluxul de trafic. Există două opțiuni de viteză, nivelul unu este maxim la 20 km și nivelul doi la 45 km. Toate celelalte comenzi sunt ca la orice moped sau motocicletă: faruri cu led, faruri de frână, frână regeneratoare față și spate, indicatoare, claxon, cruise control, oglinzi, vitezometru și kilometraj.

Scuterele electrice NIU fac vreun zgomot?

Un avantaj major al unui scuter electric NIU este reducerea semnificativă a poluării fonice în comparație cu scuterele cu benzină, despre care stim cu totii ca sunt foarte zgomotoase. Motorul electric Bosch abia ca se aude în timp ce călătoriți, iar daca simtit nevoia sa anuntati alți utilizatori de prezenta dvs, puteți face acest lucru folosind claxonul.

La ce vârstă pot merge cu un scuter electric in Romania?

Puteți merge cu un scuterul electric NIU L1e (echivalent 50cc) de la vârsta de 16 ani, avand carnet de conducere AM.

Am nevoie de permis de conducere pentru a merge cu scuterul electric NIU pe drumurile publice din Romania?

Da, aveți nevoie de permis de conducere de categorie B, AM sau A pentru a conduce un scuter electric NIU în Romania.

Mopedele electrice au nevoie de taxe rutiere, documente de înmatriculare și plăcute de înmatriculare în Romania?

Mopedele electrice sunt vehicule legale rutiere și sunt obligate prin lege să fie înmatriculate. Cititi aici mai multe detalii despre inregistrarea si inmatricularea scuterelor electrice NIU. Plăcuțele de înmatriculare sunt o cerință legală obligatorie la fel ca echivalentele lor de benzină.

Am nevoie de asigurare pentru a călări cu un scuter electric NIU in Romania si trebuie să port cască?

Da. Asigurările și căștile sunt cerințe legale.

Care este autonomia reala a unui scuter electric NIU cu o incarcare completa?

Acest lucru depinde de modelul scuterului electric și este influențat de condițiile de conducere, stilul de conducere, elevația drumului și temperatura. La fel de importanta este si greutatea utilizatorului. Este recomandat să depozitați bateria Panasonic în interior pe timp foarte rece, pentru a păstra sănătatea bateriei și pentru a promova autonomia optimă.

De exemplu scuterul electric NIU UQI poate livra până la 40 km pe încărcare cu o viteză de 45 km.

Scuterul electric NIU MQI + este proiectat pentru două persoane și poate călători până la 100 km pe încărcare cu o viteză maximă de 45 km. În cele din urmă, bateria dublă NIU NQI GT poate acoperi până la 140 km pe încărcare cu o viteză maximă mai mare de 75 km.

Cât durează încărcarea bateriei?

Acest lucru depinde de model și dacă le încărcați de la o priză internă de 13amp sau de la o stație de încărcare comercială. Cu toate acestea, bateriile litiu-ion Panasonic durează între 4,5 și 7 ore pentru a se încărca complet, dar încărcătoarele rapide pot reduce semnificativ acest lucru, daca modelul oferă această opțiune. Toate modelele sunt prevazute cu baterii detașabile, ceea ce înseamnă că pot fi duse si incarcate în birouri, cafenele, etc.

Cum pot verificata statusul acumulatorului?

Sunteți conectat la scuter in permanenta prin intermediul aplicației NIU. Aplicația va afișa de la distanță la baterie rămasă și autonomia estimată pe telefonul dvs. mobil. În timp ce conduceți, displayul dvs. este iluminat cu statistici despre baterie și autonomie.

Poate fi dotat un scuter electric NIU cu o cutie de depozitare?

Da, toate scuterele electrice NIU pot fi echipate cu cutii de depozitare și cutii mai mari în stil de livrare. Cutiile de depozitare vin in 2 dimensiuni: 14 litri si 29 litri.

Care este modalitatea de livrare pentru scuterele electrice NIU?

Dupa confirmarea platii, scuterul electric NIU comandat este livrat in showroomul din Sos Stefan cel Mare nr 33, Bucuresti. Acesta va fi complet asamblat, reglat si gata de mers pe carosabil. Recomandam ca in perioada de asteptare pana la livrare sa faceti demersurile pentru inregistrare. Astfel ca veti putea pleca cu scuterul direct pe strada.

Mopedele electrice au nevoie de service și întreținere?

Scuterele electrice NIU au cerințe de service și întreținere foarte mici, deoarece nu există un motor cu ardere și au semnificativ mai puține piese în mișcare. Motorul german de tracțiune Bosch este lider de piață. Bateria Lithium Ion Panasonic este livrată cu o garanție de 2 ani și o garanție a ciclului de viață de 5 ani.

Articolele consumabile precum anvelopele, plăcuțele de frână și discurile vor necesita întreținere în viitor. Mopedul dvs. NIU vă va oferi opțiunea de a efectua o verificare completă a stării de sănătate prin intermediul aplicației NIU, astfel încât să fiți întotdeauna informat cu privire la orice problemă de întreținere.

Daca aveti intrebari despre scuterele electrice NIU, va invitam sa ne contactati pe e-mail la contact@niuscooter.ro sau 0761604538.

Puteti sa ne lasati si in comentarii intrebari despre scuterele electrice NIU, iar consultantii nostri va vor raspunde


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *