Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

NIU este cel mai mare producator de scutere electrice inteligente din lume. In 2020, NIU a vandut aproximativ 600.892 de scutere electronice, reprezentand o crestere de 42,6% de la an la an. Avantajul scuterelor NIU il reprezinta pretul, specificatiile, dar si aplicatia smart NIU cu care sunt prevazute.

aplicatia smart niu 3De ce scuterele electrice NIU sunt inteligente?

Pentru ca toate scuterele electrice NIU sunt conectate la NIU Cloud, permitand clientilor sa fie conectati la scuterul 24/7 prin aplicatia smart pentru Android / iPhone.

Clienții își pot verifica starea bateriei, pot vizualiza istoricul călătoriei, își pot găsi scuterul și pot fi alertați de orice mișcare neautorizată a scuterului lor.

Ce informatii poti vedea in aplicatia smart NIU?

  • Status baterie
  • Diagnostic scuter
  • Poziție scuter (GPS)
  • Istoric curse
  • Sistem anti-furt
  • Notificări
  • Alerte anti-furt
  • Date contact service

Aplicatia smart NIU pentru iOS sau Android ii permite sa poate fi conectata la fiecare scuter in parte. Printre cele mai importante functii amintim updatarea de firmware sau afisarea informatiilor privind traseul sau starea scuterului NIU.

Cu ajutorul sistemului de update scuterul poate fi imbunatit constant ca in ceea ce priveste eficienta de consum a bateriei, acuratetea sistemului GPS sau alte functii.

Prin aplicatie poti urmari ruta zilnica, viteza de deplasare, autonomia scuterului sau stabili un perimetru pentru starea de alarma.

Primim informatii si despre acumulator precum nivelul de incarcare, ciclurile de incarcare/descarcare, temperatura, sanatate si o estimare asupra autonomiei ramase.

Aplicatia smart NIU permite si un model de autodiagnoza ce poate analiza erorile aparute la scuterele NIU.

Odata intrat in ecosistemul NIU App poti interactiona cu ceilalti utilizatori, poti afla informatii noi despre scutere, solutii la diverse probleme, etc.

Pentru a folosi aplicatia destinata telefoanelor mobile este necesara descarcarea acesteia din magazinele virtuale Google Play si App Store. Dupa instalare, se realizeaza conectarea la scuter prin scanarea QR codul primit.

Interfata este customizabila. Notificarile pe care le poti primi iti arata in timp real daca scuterul a fost miscat, puterea semnalului GPS etc.

Vino la TEST DRIVE


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *