Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Anul trecut la CES a fost lansata motocicleta electrica NIU RQi-GT cu caracteristici impresionante, dezvoltata pentru naveta zilnica in orasele aglomerate. Poate atinge 160 km/h si poate depasi 100 km autonomie cu o singura incarcare.

Motocicleta-electrica-rqi-niu

Motocicleta electrica NIU RQi-GT este echipata cu un motor de 40 cai putere, montat in locul in care era de obicei cel termic. Acesta transmite miscarea printr-o curea si ulterior prin lant catre roata din spate. Un concept diferit fata de scuterele NIU unde motorul Bosch era incastrat in roata spate.

Acumulatorul este Li-Ion de origine Panasonic compus din 2 unitati, care impreuna obtin 7 kWh capacitate.

Dar aceasta nu este doar o simpla motocicleta electrica, ci este si una inteligenta. Are posibilitate de conectare 5G, un ecran TFT, bluetooth si GPS. Ca toata gama NIU de vehicule electrice, si RQi-GT are aplicatia cu functii de detectie, urmarire, diagnostic si blocare.

Dimensiunile sale sunt asemanatoare unei motociclete normale pe benzina, de exemplu Honda CB. Va putea fi condusa cu permis de conducere categoria A1. Motocicleta electrica NIU RQi-GT este silentioasa, usor de intretinut si poate fi incarcata la o priza normala. Acestea sunt doar cateva atuuri pentru noul model ce este posibil sa apara pe strazile din Romania in 2021. 

Din specificatiile mentionate de producator amintim farul inteligent care isi adapteaza pozitia pe viraje, franele anti-blocare si controlul tractiunii.

Daca scuterele sunt practice si nu puncteaza prea mult la nivel de adrenalina si imagine, RQi-GT va fi cu siguranta opusul. Un design modern, dedicat tinerilor ce isi doresc o alternativa pe masura celor pe benzina.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alege moneda
EUR Euro
0