Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

In cursul zilei de ieri, a lansata oficial prima trotineta electrica din portofoliul NIU. NIU KICK SCOOTER este numele celui mai nou produs si va fi disponibil incepand cu aceasta vara in intreaga lume.

trotineta electrica niu KICK SCOOTER

Prezenti deja in pe pietele europene si americane prin scuterele electrice inteligente, NIU adaugă trotineta electrica în portofoliul de micro mobilitate pentru a ajuta la rezolvarea nevoilor de navetă de 1-5 km ale utilizatorilor urbani. Astfel a fost infiintata o noua echipa de cercetare și dezvoltare în domeniul „Last Mile” pentru a se concentra pe crearea de noi vehicule pentru micromobilitate. Toate vehiculele NIU sunt conectate la aplicații și sunt alimentate de cea mai recentă tehnologie a bateriei litiu-ion.

Specificatii trotineta electrica NIU Kick Scooter:

Viteza maxima: 25km/h
Autonomie: pana la 50km
Motor: 350w
Confort: Ghidon lat de 542 mm
Cauciucuri pneumatice 9.5×2.5 inch
Platforma sustinere picioare: 17cm
Acumulator 48V
Sarcina maxima: 100kg
Durata incarcare 5H
Aplicatie smart: DA
Cadru din aluminiu aviatic
Franare pe disca fata/spate
Franare regenerativa
Far iconic NIU
Sonerie mecanica
Lumini franare.
Conectare Bluetooth.
Pliabila.

Trotineta electrica NIU KICK SCOOTER este conceputa pentru a veni in intampinarea utilizatorilor din orase pentru distante mici si medii. Ajunge la o viteză maximă de 25 km / h și o autonomie de 50 km.

Aceasta va fi disponibila in 2 versiuni: Sport si Pro, diferenta dintre cele doua fiind autonomia mai mare la varianta Pro (de pana la 50km), dar si de greutate. Varianta Sport cantareste 18.5kg, iar cea PRO 20kg. Varianta sport va fi prevazuta cu motor de 300w, iar cea PRO cu motor de 350w.

Sasiul utilizat la trotineta electrica NIU KICK SCOOTER a fost proiectat pentru a asigura un echilibru optim, confort și directie fara efort. Mergeți cu ușurință pe terenul orașului și bucurați-vă de o călătorie lină, chiar și cu viteză, de la început până la sfârșit.

Pentru o mai buna stabilitate furca a fost inclinata la un unghi de 75grade.

Indicele de impermeabilitate este IP54 (adica are protectie impotriva particulelor de praf si a stropilor de apa).

Fiind prevazuta cu frânare regenerativă inteligentă, puterea este restabilită la baterie, ceea ce înseamnă că atunci când încetiniți viteza, acumulatorul trotinetei se incarca cu pana la 4%!

trotineta electrica niu

Informatiile au fost calculate cu un utilizator cu o greutate de 75kg, la o temperatura de 25 de grade si o viteza constanta de 15km/h pe teren plat.

Trotineta electrica NIU KICK SCOOTER va avea un pret de 599 euro si va fi disponibila si in Romania aici

Vino la TEST DRIVE


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop