Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

CES 2022 a fost evenimentul la care a fost prezentata bicicleta electrica NIU, fara prea multe specificatii tehnice la momentul acela. Iata ca a sosit momentul sa aflati mai multe detalii despre bicicleta electrica NIU BQI, prima din acest segment din portofoliul NIU.

niu bqi

niu bqi

BQi prezintă un design nou al cadrului, care încorporează evită geometria omniprezentă a bicicletei olandeze în favoarea unui design mult mai modern.

Alimentată de un motor Bafang de 500 W și 750 W în spate, bicicleta va atinge o viteză maximă în SUA de 45 km/h.

Versiunile europene vor fi limitate datorită reglementărilor mai stricte pentru bicicletele electrice, undeva la 25 km/h.

Versiunea americană va avea atât o accelerație, cât și o asistență la pedală, în timp ce versiunea europeană va funcționa doar cu asistență la pedală.

Bicicleta va fi conectată la aplicație și va include caracteristici de securitate similare cu cele deja dezvoltate pentru scuterele si trotinetele electrice NIU.

Designul nou al cadrului permite două baterii detasabile și ascunse fără a crea un cadru voluminos.

Fiecare baterie va avea o capacitate de 480 Wh (48V și 10Ah), ceea ce înseamnă un total de 960 Wh.

Bateriile sunt construite cu celule 21700 furnizate de LG, iar bicicleta va avea un timp de reîncărcare de cinci ore.

O configurație de transmisie prin curea va elimina orice întreținere a lanțului sau schimbătorului și va dura probabil mult mai mult decât un lanț. 

Acum bicicletele electrice fac posibilă urcarea dealurilor chiar și la viteze mici, deoarece asistența cu motor ajută la compensarea cadenței la viteză joasă.

Modelele NIU BQi vor veni prevazute cu frâne cu disc hidraulice.

Bicicletele electrice au o greutate de 30,6 kg si o sarcina de aproximativ 1550 kg, incluzând atât pasagerii, cât și bagajul. Cu un suport din spate încorporat, transportul încărcăturii ar trebui să fie ușor pe BQi.

La CES 2022, au fost prezentate mai multe modele noi, cum ar fi scuterul electric MQi GT EVO și motocicleta electrică RQi, dar si trotineta electrica KQi. 

Vino la TEST DRIVE


2 comentarii

andrei · 29 ianuarie 2022 la 17:37

Buna ziua ! Cand o sa apara la vanzare?

    NIU Romania · 8 februarie 2022 la 16:19

    Buna ziua,
    Abia a fost lansata, mai dureaza pana ajunge si la noi.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *