Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Imagineaza-ti ca intri intr-o cafenea si la intoarcere scuterul tau nu mai este. Nu credeai ca ti se poate intampla chiar tie asta si nu ai instalat nici un sistem de blocare. Daca ai avea un scuter electric NIU ai sta linistit. Iti povestim mai jos de ce nu pot fi furate scuterele electrice NIU.

In UE sunt raportate in medie 697.000 de furturi pentru vehicule cu motor in fiecare an. Unul din aceste numere poate fi al tau!

De ce sunt diferite scuterele NIU?

niu-smart-app

Scuterele electrice NIU sunt prevazute cu cartele SIM ce transmit mereu pozitia GPS catre aplicatia NIU la care acesta este conectat. In momentul in care scuterul tau este miscat, vei primi in aplicatie o atentionare. Dar asta nu e tot!

De ce nu pot fi furate scuterele electrice NIU?

Cu ajutorul aplicatiei poti vedea in timp real unde este scuterul tau si vei putea anunta autoritatile pentru a fi recuperat la timp.

  • Poti seta alarma pentru anti-furt si poti seta sensibilitatea acesteia la miscare prin apasarea butonului rosu de pe telecomanda.
  • Poti chiar seta un perimetru prestabilit unde alarma sa nu fie activa, gen 100m, 1km sau 1.5km. Util in cazul unei afaceri de inchiriere sau livrari.

gps-niu-scooter

Sistemul de conectare al alarmei include toata electronica scuterului, inclusiv acumulatorul. Orice tentativa este anuntata in aplicatie prin care poti bloca scuterul sau poti vedea exact unde este acesta cu ajutorul GPS ului.

Aceste functii sunt utile atat pentru utilizatorii individuali, dar si pentru afacerile de inchiriere. Spre exemplu, Lime care de curand a anuntat inceperea unui parteneriat cu NIU pentru serviciul de sharing.

In Romania functioneaza cu succes un astfel de business in orasul Sibiu.

Vino la TEST DRIVE


1 comentariu

NIU 4 FUN- prima masina electrica de la NIU - Electric Society · 13 decembrie 2021 la 18:44

[…] Citeste si: De ce nu pot fi furate scuterele electrice NIU? […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop