Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@niuscooter.ro

Planuiesti sa nu te desparti de scuter chiar daca vremea nu mai este asa prietenoasa? Ei bine, o celebra vorba ”Iarna nu-i ca vara” ne demonstreaza faptul ca nu este asa usor de utilizat scuterul pe timpul sezonului rece. In Romania asta inseamna perioada noiembrie-martie/aprilie. Unii dintre voi se incapataneaza insa sa iasa si sa indure frigul, astfel ca am analizat o serie de accesorii ce te pot feri de intemperii si te ajuta sa mergi chiar si acum cu scuterul electric.

Manusile pentru iarna

In primul rand extremitatile sunt cele mai expuse la pierderea de temperatura. Mentinerea mainilor calde este cruciala pentru a putea controla scuterul. Trebuie sa alegi o pereche de manusi adecvate, special concepute pentru sezonul rece, impermeabile si cu protectie termica ridicata. Majoritatea manusilor de iarna sunt voluminoase si nu lasa loc de prea multa miscare. Manusile ideale pentru a conduce un scuter trebuie sa fie subtirele, fara a lasa prea mult spatiu suplimentar in interior, dar nici prea largi. Trebuie sa iti permita sa detii controlul scuterului electric in deplina siguranta.

Protectiile pentru picioare

protectie picioare anti-vantSi picioarele sunt expuse la temperaturi si umiditate, din aceasta pricina trebuie protejate cu o protectie adecvata ca si mainile. Alege o protectie impermeabila, dar care sa iti tina si de cald in acelasi timp. 

Ce este cel mai important in cazul unei protectii anti-vant este ca aceasta sa aiba sisteme de prindere pentru a nu flutura in vant. Astfel exista pericolul de a se prinde de haine sau alte elemente din trafic si se pot produce accidente. 

Casca

Man wearing closed scooter helmetBineinteles vara cauti sa te racoresti cu orice chip, insa in sezonul rece alege o casca integrala, cu ventilatie buna si cu sistem anti-aburire. Vizibilitatea este cruciala in deplasarea ta zilnica. Pentru a-ti proteja zona gatului, poti sa adaugi o bandana sau un guler din microfibra. Astfel nu iti va intra curentul in zona gatului, iar deplasarea ta va fi mai confortabila.

Jacheta sau protectia pentru ploaie

Husa-impermeabila-niu (2)Contactul cu apa poate aduce un discomfort in timpul mersului cu scuterul electric. Asadar este nevoie de o protectie pe masura. O jacheta sau o protectie impermeabila este mandatorie. Aceasta trebuie sa fie confortabila, sa retina pe cat posibil caldura si sa nu permita umezelii sa ajunga sub haine. Alt aspect important este ca inainte de a pleca la drum, sa fii sigur ca prelata nu poata fi prinsa in sistemul de franare sau la roata. 

Protectia pentru scuter/prelate

husa-impermeabila-niuFie ca mergi cu scuterul sau il vei lasa parcat o perioada mai lunga de timp acesta trebuie sa stea curat si ferit de intemperii. O prelata este utila in aceste conditii. Aceasta trebuie sa il protejeze corespunzator de intemperii si sa il acopere integral. Alege una potrivita pentru scuterul tau.

Daca folosesti un scuter NIU nu ezita sa vezi sectiunea de accesorii puse la dispozitie. Acestea sunt special concepute si adaptate scuterelor electrice NIU.

Vino la TEST DRIVE

Categorii: Articole

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop